Home  Opdrachtgevers

7AM is een gespecialiseerde vergaderlocatie. De dienstverlening van 7AM gaat dan ook verder dan het verhuren van een vergaderzaal. Service en ontzorgen staan daarin centraal. Wie bij 7AM een vergaderzaal huurt kan ervan op aan dat alles op rolletjes loopt.

Vergaderzalen in soorten en maten

Met 6 locatiedirecteuren een managementvergadering in het centrum van Den Haag? Een strategiebespreking met meer dan 100 personeelsleden? Geen probleem bij 7AM. Zij bieden vergaderzalen in alle soorten en maten: van boardroom met een capaciteit tot 8 personen tot conferentieruimte met een capaciteit tot 120 personen.

Meest moderne vergaderzaal den haag

Als gespecialiseerde vergaderlocatie ben je verplicht om te voldoen aan de modernste standaarden. 7AM heeft de meest moderne vergaderzaal Den Haag . Dat maakt vergaderen bij 7AM tot een speciale ervaring.

Centraal gelegen vergaderzaal Den Haag

De grote ramen van iedere vergaderruimte scheppen een open en lichte sfeer. Door de centrale ligging heb je vanuit deze ramen een prachtig uitzicht op een van de mooiste pleinen van Den Haag, met op de achtergrond de bedrijvigheid van het Binnenhof. 7AM: uw ideale vergaderzaal in hartje Den Haag

LinkedIn profielContact
Irenelaan 4
6721 EA Bennekom
06 38 89 89 94
Referenties
Opdrachtgevers