Home  Opdrachtgevers

Kader bv is een specialist op het gebied van veiligheidsopleidingen. Wij verzorgen onze opleidingen door heel Nederland. Kader staat voor kwaliteit. In de afgelopen 20 jaar heeft Kader al meer dan 1000 veiligheidskundigen opgeleid. Veilig werken en gezond werken staan daarbij centraal.

MVK opleiding

Arbeidsveiligheid staat hoog op de politieke agenda. Om deze arbeidsveiligheid te garanderen hebben bedrijven en organisaties middelbaar veiligheidskundigen in dienst. Met de MVK opleiding van Kader leert u de arbeidsrisico’s te beheersen.


Cursus VGM coördinator / preventiemedewerker

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom moet je de arbeidsveiligheid waarborgen. Met de cursus VGM coördinator / preventiemedewerker van Kader leer je hiermee om te gaan.


Cursus Machineveiligheid

Elke machine in Nederland moet voldoen aan de machinerichtlijn. Tijdens de cursus machineveiligheid van Kader leert u over de eisen van deze machinerichtlijn.


Opleiding Basis Veiligheidskunde

Ook op de werkvloer is het belangrijk om de gevaren en risico’s te herkennen. Hiervoor is de opleiding Basis Veiligheidskunde van Kader bedoeld. Werknemers die deze opleiding willen volgen moeten het VOL VCA diploma hebben.

HVK opleiding

Heb je al een HBO opleiding en wil je richting geven aan de veiligheid van jouw organisatie? Dan is de HVK opleiding wellicht iets voor jou. Tijdens deze HVK opleiding leer je om de risico’s op het werk te herkennen. Je kunt de oorzaken achterhalen en beheersbaar maken. Bovendien leer je management- en adviesvaardigheden zodat je het veiligheidsniveau van jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen.


Opleiding Arbocoördinator

Ben je begaan met de arbeidsomstandigheden op jouw werk? Dan is de opleiding Arbocoördinator van Kader wellicht iets voor jou. De Arbo wet en regelgeving kun je dan toepassen in het beleid, waarmee jouw organisatie veel geld bespaart.

Cursus milieucoordinator

Het milieu stelt steeds hogere eisen aan onze werkomgeving. Voor bedrijven is het een productiefactor geworden waarmee we rekening moeten houden. Zij schakelen daarom externe en interne adviseurs in. De cursus Milieucoördinator leidt hiertoe op. Met deze cursus ben je een goede gesprekspartner voor milieukundigen en toezichthouders.


Cursus projectveiligheid

Een nieuw project in de bouw starten? Veiligheid is dan een van de aspecten die je vanaf het begin moet meenemen. De cursus projectveiligheid is bedoeld voor uitvoerenden en coördinerenden bij bouwprojecten.

LinkedIn profielContact
Irenelaan 4
6721 EA Bennekom
06 38 89 89 94
Referenties
Opdrachtgevers